Moarte învăluită în mister la un loc de joacă aflat într-un restaurant din Ploieşti. O fetiţă de şapte ani a fost găsită fără suflare în timpul unui joc de-a v-aţi ascunselea

DISTRIBUIȚI

Moarte învăluită în mister la un loc de joacă aflat într-un restaurant din Ploieşti. O fetiţă de şapte ani a fost găsită fără suflare în timpul unui joc de-a v-aţi ascunselea. Micuţa a fost găsită în stop cardio-respirator de echipajul de pe ambulanţă sosit la faţa locului. La Parchet a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar părinţii au cerut un expert legist din alt judeţ pentru a scoate la lumină cauza decesului. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

După ce jocul s-a terminat, fetiţa de doar şapte ani a fost strigată de camarazii de joacă. Copila nu s-a mai ridicat din locul respectiv, iar ceilalţi copii au intrat în panică.

Intervenţia bărbatului nu a avut niciun rezultat. La faţa locului a sosit imediat un echipaj de ambulanţă.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul de Pediatrie, unde resuscitarea a continuat preţ de jumătate de oră. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Surse medicale au declarat că pe corpul copilei nu au fost găsite urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Administratorul restaurantului a transmis condoleanţe familiei, dar spune că nu îşi poate asuma răspunderea pentru copiii care se joacă acolo.

Vecinii susţin că micuţii sunt lăsaţi să se joace fără să fie atent supravegheaţi.

Familia şi anchetatorii aşteaptă acum rezultatul necropsiei. Părinţii au cerut chiar şi un expert din alt judeţ, care să ia parte la verificările legiştilor din Ploieşti. Acesta va întocmi propriul raport pe care îl va pune la dispoziţie familiei.