Moarte îngrozitoare pentru un pieton mult prea grăbit, din Galaţi. Omul a fost lovit în plin de un autoturism, luat pe capotă, aruncat apoi în parbriz… după care a aterizat, într-un mod straniu, în portbagajul maşinii. N-a mai avut nicio şansă. A murit pe loc. Oamenii legii încearcă acum să afle cu exactitate cum s-a produs nenorocirea

DISTRIBUIȚI

Moarte îngrozitoare pentru un pieton mult prea grăbit, din Galaţi. Omul a fost lovit în plin de un autoturism, luat pe capotă, aruncat apoi în parbriz… după care a aterizat, într-un mod straniu, în portbagajul maşinii. N-a mai avut nicio şansă. A murit pe loc. Oamenii legii încearcă acum să afle cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.  Bărbatul de 68 de ani traversa strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure, când a fost lovit în plin de autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani. În urma impactului extrem de puternic, victima a fost proiectată în parbriz şi apoi în portbagajul maşinii care l-a lovit. Nici măcar oamenii legii nu-şi explică cum a ajuns acolo trupul bărbatului.

Echipajul Smurd sosit la faţa locului n-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Imediat zona a fost împânzită de poliţişti. Oamenii legii au fost întrerupţi însă preţ de câteva clipe de un şofer neatent la indicaţii, care a intrat cu maşina în zona în care se făcea cercetarea.

În urmă cu aproape o lună, în aceeaşi zonă, un tânăr de 15 ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a intrat într-o buturugă.