Militarul acuzat că şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La primele audieri, el şi-a recunoscut fapta şi le-a declarat anchetatorilor că a făcut-o din gelozie, pentru că” nimeni nu îl înşală pe el”. Rudele femeii spun că aceasta se despărţise de vreo lună de el şi că obţinuse de la poliţie un ordin de restricţie

DISTRIBUIȚI

Militarul acuzat că şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La primele audieri, el şi-a recunoscut fapta şi le-a declarat anchetatorilor că a făcut-o din gelozie, pentru că” nimeni nu îl înşală pe el”. Rudele femeii spun că aceasta se despărţise de vreo lună de el şi că obţinuse de la poliţie un ordin de restricţie. Cu toate acestea, poliţiştii susţin că niciodată nu s-a înregistrat vreo plângere pe numele lui. Vă avertizăm că urmează detalii care v-ar putea afecta emoţional.

Divorţat şi tată a doi copii, subofiţerul Florin Oprea are 35 de ani şi este specialist în grupa de reparaţii şi conservare a unui depozit din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte a Armatei Române. Era angajat din 2009, iar superirorii lui au spus că întotdeauna a avut un comportament normal. Totuşi, acasă, era gelos din cale-afară şi acesta era motivul pentru care viaţa lângă iubita lui, Alexandra Marin, o tânără de 25 de ani, devenise un calvar.

Acum o săptămână, ea şi-a luat copilul de trei ani pe are îl aveau împreună şi a plecat de acasă. El a urmărit-o în continuu, iar ieri după amiază, a intrat după ea în coafor şi a lovit-o. Anchetatorii spun că era băut.

Imediat după ce a înjunghiat-o, individul s-a predat. A luat un taxi şi a mers direct la poliţie. În acest timp, o ambulanţă a preluat-o pe Alexandra, dar medicii nu au mai putut să o salveze.

Superiorii lui Florin Oprea spun că acesta a trecut toate testările psihologice la care a fost supus, ultima dintre ele fiind pe 19 octombrie 2017.

Apropiaţii bărbatului spun că pe el l-ar fi schimbat mult experienţa trăită în Afganistan, unde a fost trimis de în interes de serviciu.

Fosta lui soţie este convinsă însă că aşa e firea lui: violentă. Îl cunoaşte încă din liceu şi a trăit cu el aproape 6 ani. Au împreună un copil de 9 ani şi jumătate.

Atunci femeia a depus plângeri la poliţie, dar autorităţile nu au făcut nimic. Îngrozită că va fi până la urmă ucisă, pentru că era în permanenţă ameninţată, a fugit din ţară şi a stat departe de casă doi ani. În acest timp, el a întâlnit-o pe Alexandra, noua iubită, şi şi-a îndreptat toată atenţia asupra ei.