Mihai Trăistariu se ţine de cuvânt. S-a înscris pentru a 10-a oară la selecţia naţională Eurovision

DISTRIBUIȚI

Mihai Trăistariu se ţine de cuvânt. S-a înscris pentru a 10-a oară la selecţia naţională Eurovision!  Iar Nicoleta Luciu a apelat din nou la un renumit medic estetician. În schimb, politica…i-a distrus relaţia actriţei Jane Fonda, în vârstă de 79 de ani. Aceasta i-a dat papucii iubitului!  Amănunte, în grupajul următor.

Mihai Trăistariu e de neoprit când vine vorba de Eurovision! Cântăreţul îşi încearcă norocul pentru a zecea oară, convins că poate obţine un punctaj mai bun decât cel din 2006, atunci când s-a clasat în finală pe locul al patrulea, cu piesa „Tornero”.

Anul trecut, Trăistariu a obţinut la finala naţională doar un umil loc 5, dar nu se dă bătut. Mihai va avea concurenţă serioasă, pe listă regăsindu-se Tavi Colen, Florin Chilian şi Lora.

Veterană deja în materie de operaţii estetice, Nicoleta Luciu a decis să-şi mai facă una. A apelat la medicul estetician Călin Doboş, care i-a analizat starea de sănătate, apoi a trecut la fapte, iar operaţia pare că a fost un succes. Nicoleta nu a vrut să dezvăluite ce intervenţie chirurgicală şi-a făcut, preferând să păstreze misterul. A postat un singur mesaj pe Facebook în care a spus că este bine şi că va reveni cu detalii referitoare la operaţie.

În ultimul timp, Nicoleta Luciu a renunţat la dietele drastice cu ajutorul cărora îşi ţinea sub control silueta. Vedeta a stat departe şi de showbiz, retrăgându-se la Miercurea Ciuc, unde locuieşte alături de soţul ei, Zsolt Csergo, şi de cei patru copii.

Bombă la Hollywood! La 79 de ani, Jane Fonda s-a despărţit de iubitul ei, Richard Perry, în vârstă de 74 de ani, după 8 ani de relaţie. Gurile rele spun că la mijloc ar fi pasiunea din tinereţe a lui Jane pentru Robert Redford. Însă apropiaţii cuplului au declarat că tensiunile au apărut după ce actriţa a început să o susţină pe Hillary Clinton, iar Perry pe Donald Trump. Jane Fonda a mai fost măritată de trei ori şi are trei copii. Starul are o avere de 120 de milioane de dolari şi de mai bine de 5 ani predă lecţii de gimnastică pentru bunicuţe.