Mallul din centrul Constanţei a luat foc azi-noapte! Magazinele erau închise, la acea oră, dar la cinematograful situat la etajul 1 rula un film şi aproximativ 200 de oameni se aflau în sală. Toţi au fost evacuaţi în momentul în care fumul înecăcios a cuprins clădirea

DISTRIBUIȚI

Mallul din centrul Constanţei a luat foc azi-noapte! Magazinele erau închise, la acea oră, dar la cinematograful situat la etajul 1 rula un film şi aproximativ 200 de oameni se aflau în sală. Toţi au fost evacuaţi în momentul în care fumul înecăcios a cuprins clădirea, aşa că nimeni nu a suferit arsuri. Un pompier de la serviciul privat al mall-ului s-a rănit la mână în timpul intervenţiei. Incendiul ar fi fost provocat de un scurt-circuit.

Era puţin trecut de ora 22 când cineva a sunat la 112 şi a anunţat că centrul comercial din centrul oraşului a luat foc! Imediat, toţi angajaţii şi clienţii au fost evacuaţi.

A fost mobilizare generală şi, chiar dacă nu s-a pus problema activării planului roşu, zeci de medici şi ambulanţe au ajuns în parcarea magazinului.Un pompier de la serviciul privat de intervenţie rapidă s-a rănit şi a avut nevoie de îngrijiri.

Pompierii militari şi politiştii încearcă împreună cu reprezentanţii mall-ului să evalueze pagubele şi să stabilească de ce anume a provocat incendiul. Reprezentanţii ISU spun că atât centrul comercial cât şi magazinul în care au izbucnit flăcările aveau autorizaţie.