LOCUINŢE PENTRU TOATE BUZUNARELE

DISTRIBUIȚI

Garsoniere ieftine, apartamente de lux sau case de vacanţă. Asta găsiţi în aceste zile la Palatul Parlamentului, acolo unde se desfăşoară cel mai mare târg imobiliar naţional. Preţurile pornesc de la 17.000 de euro, iar, în unele cazuri, depăşesc 150 de mii de euro. Expozaţii au venit şi cu nouătaţi, precum aciziţionarea camerelor de vacanţă, pe viaţă.

Imediat după micul dejun, Adrian şi-a luat soţia şi fetiţa la o plimbare printre clădiri în miniatură. Cei trei au deja o casă elegantă şi spaţioasă în Capitală, iar acum caută să se simtă ca acasă şi în vacanţe. Aşa că s-au gândit să-şi cumpere o cameră, într-un complex situat între Olimp şi Costineşti, în care să stea doar vara, câte o săptămână.

Ca să deveniţi proprietarii unei camere pe care să o folosiţi doar în concediu, trebuie să scoateţi din buzunar între 4.000 şi 9.000 de euro, în funcţie de utilităţi. Suma se plăteşte o singură dată şi rămâneţi cu un loc de vacanţă pe viaţă. Va trebui, însă, anual, să mai suportaţi o taxă de întreţinere a respectivului loc.

Majoritatea vizitatorilor au fost, însă, în căutarea unei locuinţe.

Cei care nu au ştiut exact ce îşi doresc, au aflat pe moment.

Expozanţii au prezentat sute de locuinţe, pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin imobil costă 17.000 de euro.

La polul opus, se situează apartamentele cu două sau trei camere, din centrul Bucureştiului, pentru care trebuie să aveţi pus deoparte un buget de peste 150 de mii de euro.

Târgul este deschis tot weekendul, până seara la ora 19:00.