Leo de la Strehaia vrea o întâlnire cu Laura Codruţa Kovesi, în interes de serviciu. Ar fi fost ameninţat după denunţul depus la începutul lunii la DNA

DISTRIBUIȚI

Devenit celebru pentru scandalurile şi relaţiile amoroase, Leo de la Strehaia vrea o întâlnire cu… Laura Codruţa Kovesi. În interes de serviciu!  Ar fi fost ameninţat după denunţul depus la începutul lunii la DNA. Nu mai are încredere că sesizarea lui va fi investigată şi acum vrea să stea de vorba cu şefa parchetului anticorupţie.

Supranumit prinţul romilor din Strehaia, Leo a revenit marţi dimineaţă la sediul DNA din Capitală, asta după ce la începutul lunii a depus aici un denunţ împotriva fostului şef DIICOT Mehedinţi, denunţ în care vorbeşte despre uriaşe sume de bani ce ar fi fost date pentru clasarea anumitor dosare. Acum, bărbatul spune că a primit ameninţări, că îi este teamă şi vrea ca cercetările în cazul său să fie începute mai repede.

Nemulţumit de cum au tratat procurorii din Capitală sesizarea lui, Leo de la Strahaia vrea să ajungă faţă în faţă chiar cu şefa lor, Laura Codruţa Kovesi.

Cererea a fost înregistrată la DNA, urmând ca Leo să primească răspuns în săptămânile următoare.

Denunţul în acest caz a fost depus pe 10 ianuarie. În sesizare, controversatul afacerist susţine că în 2012 ar fi fost de faţă când tatăl şi unchiul său ar fi mituit cu un milion de euro un fost procuror şef al DIICOT Mehedinţi. Suma ar fi fost dată pentru a clasa dosare pe care aceştia le aveau pe masa procurorilor antimafia.