LAVINIA PÂRVA, O MIREASĂ NEHOTĂRÂTĂ

DISTRIBUIȚI

Lavinia Pârva se iubeşte de ceva timp cu Ştefan Bănică Jr., dar nici vorbă de nuntă. Ce e drept, curiozitatea a împins-o pe cântăreaţă să probeze câteva rochii de mireasă, dar nu prea i-au fost pe plac. Cum îşi imaginează artista propria nuntă, dar şi la ce ţinută se gândeşte aflaţi din materialul următor.

Ştefan Bănică Jr. nici nu ştie ce îl aşteaptă! Iubita lui, Lavinia Pârva, va fi o miresică… taaare nehotărâtă! Chiar dacă orice fetiţă îşi imaginează nunta perfectă, iată că Lavinia… este atipică! Data nunţii nu este bătută în cuie, iar ea nu ştie nici măcar dacă va fi o mireasă superstiţioasă. Tot ce ştie… e cum trebuie să fie rochia de mireasă.

Când vine vorba despre copii, Lavinia recunoaşte că îi iubeşte şi că are maaare lipici la pitici. Oare este momentul pentru un Ştefan Bănică…mai mic?

Până una alta, Lavinia îşi vede de … treaba ei! Are un proiect nou şi îl are alături de ea pe Lucas, cel care o acompaniază la fiecare show. Ce e drept, Lucas are numai cuvinte de laudă pentru colega de scenă.