LAURETTE ÎŞI MICŞOREAZĂ BUSTUL

DISTRIBUIȚI

Nu tot ce este mare… este şi frumos! La concluzia aceasta a ajuns şi fotomodelul Laurette, care se gândeşte să-şi facă o nouă operaţie, de această dată de… micşorare a sânilor.

Este a treia oară când mulatra Laurette vrea să îşi schimbe silicoanele. Însă, de această dată, vrea să le înlocuiască … cu altele mai mici. Da, aţi auzit bine. Se pare că bustul imens nu mai este la modă şi… nici pe placul admiratorilor mulatrei, care-l consideră mult prea proeminent.

Însă, Implanturile i-au dat mari bătăi de cap mulatrei.

LAURETTE, fotomodel: „Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai face această operaţie. Nu ştiu ce a fost în capul meu. După ce am născut, sânii mei s-au lăsat foarte mult . Eu nu am vrut să rămân cu acea cicatrice în T pe sâni şi să fac intervenţie de ridicare, aşa că am optat pentru implanturi mai mari. Acum, aş vrea să le pun mai mici sau să le scot de tot”, spunea Laurette, în urmă cu câteva luni.

După ce s-a sfătuit cu medicul estetican şi  după mai multe observaţii amănunţite, Laurette şi doctorul care se va ocupa de sânii ei au hotărât că soluţia cea mai bună este să schimbe implanturile imense… cu unele mai mici. Aşadar, mulatra nu va mai defila cu cei 620 de mililitri, ci cu 520.

Cu toate acestea, Laurette s-a afişat în toată splendoarea cu implanturile imense, la mare, în vara aceasta, alături de… Ion Ţiriac.  Amintim că în urmă cu câteva luni, fotomodelul a fost surprins de paparazzi în compania magnatului, prezenţă rară pe plajele româneşti. La puţin timp de la acest episod, în garajul mulatrei au apărut pe rând, un automobil de 20.000 de euro, iar la câteva zile, un altul de… 50.000 de euro.