Lasă temerile deoparte şi păşeşte încrezător în noua ta viaţă! Este mesajul pe care ni-l transmite Nadine, o scriitoare în vârstă de 40 de ani, care a decis să lase trecutul în urmă şi să-şi construiască viaţa mult visată. ,,Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine” este o carte-manual despre cum să-ţi transformi viaţa şi ce să faci pentru ca toate dorinţele tale să devină realitate

DISTRIBUIȚI

Lasă temerile deoparte şi păşeşte încrezător în noua ta viaţă! Este mesajul pe care ni-l transmite Nadine, o scriitoare în vârstă de 40 de ani, care a decis să lase trecutul în urmă şi să-şi construiască viaţa mult visată. ,,Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine” este o carte-manual despre cum să-ţi transformi viaţa şi ce să faci pentru ca toate dorinţele tale să devină realitate.

,,Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine” este o carte-manual care ne învaţă cum să ne construim viaţa mult visată, pas cu pas.

Cartea se bazează pe tehnici de identificare a visurilor şi îl provoacă pe cititor să-şi construiască un plan prin care să şi le îndeplinească.

Aşa se face că există pagini special dedicate unde cititorii sujnt puşi faţă în faţă cu gândurile şi dorinţele lor prin intermediul chestionarelor şi a întrebărilor deschise.

Cartea se află deja în librării şi-şi aşteaptă cuminte cititorii.