Lady Gaga şochează din nou

DISTRIBUIȚI

Face ce face şi surprinde la fiecare apariţie  în public. Controversata cântăreaţă americană Lady Gaga a trecut de la ţinutele extravagante şi indecente, la unele în care arată… aproape tot. Postură în care nu mulţi  au fost încântaţi să o vadă. Nu de alta data vârsta şi conformaţia îşi spun cuvântul. 

Lady Gaga nu este deloc o… lady! Diva a iscat vii controverse prin ţinutele extrem de ciudate, cu care se afişează ba în public, ba la evenimente de mare amploare. De exemplu, vă amintiţi în 2010, când diva a venit îmbrăcată din cap până în picioare în… carne crudă?

Sau când şi-a făcut apariţia îmbrăcată într-o rochie transparentă, cu sânii acoperiţi cu plasturi şi cu un homar uriaş pe cap?

Evident, Lady Gaga nu uită că feminitatea trebuie sărbătorită cu flori. Aşa că în 2012, s-a plimbat pe străzile Londrei cu capul acoperit de flori … la propriu!

Un an mai târziu, cântăreaţa şi-a „îndulcit” apariţiile cu o ţinută care făcea balonaşe de săpun.

De altfel, Lady Gaga a demonstrat că este o mare iubitoare de artă. Atât de mare, încât a păşit pe covorul roşu îmbrăcată ca Salvador Dali.

Iar lista poate continua: în 2011 s-a îmbrăcat în… OZN, după care în arlechin, iar recent… a şocat din nou. Lady Gaga a intrat într-un restaurant din New York îmbrăcată într-o pereche de pantaloni atât de mici încât orice a fost aproape i-a putut admira părţile intime. Iar asta nu este tot. Din sutienul foarte subţire, sânii cu greu mai putea fi împiedicaţi să-i… cadă. Noroc că cizmele lungi mai acopereau din picioarele… deloc lucrate la sală.