La ultima apariţie publică, Stela Popescu părea că nu se simte deloc bine şi a prezentat simptomele specifice unui posibil accident vascular cerebral. Cu doar două zile înainte să moară, regretata actriţă a fost prezentă la un eveniment unde a fost premiată pentru întreaga carieră. Nimeni însă…nu a bănuit… Reacţiile din partea oamenilor de rând, cei care au iubit-o şi au apreciat-o, nu au întârziat să apară. Cineva ar fi trebuir să intervină

DISTRIBUIȚI

La ultima apariţie publică, Stela Popescu părea că nu se simte deloc bine şi a prezentat simptomele specifice unui posibil accident vascular cerebral. Cu doar două zile înainte să moară, regretata actriţă a fost prezentă la un eveniment unde a fost premiată pentru întreaga carieră. Nimeni însă…nu a bănuit… Reacţiile din partea oamenilor de rând, cei care au iubit-o şi au apreciat-o, nu au întârziat să apară. Cineva ar fi trebuir să intervină.

Primul semn că nu se simţea bine a fost în momentul în care s-a ridicat de pe scaun pentru a-şi ridica premiul. Părea ameţită şi a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge pe scenă.

Foarte confuză în faţa publicului, lucru nemaintâlnit la o actriţă cu un asemena renume, a avut un discurs incoerent şi a părut nemulţumită că organizatorii au chemat-o la eveniment.

Păreau simptomele unui posibil accident vascular cerebral.

Cei prezenţi la gală au crezut însă că de vină sunt oboseala şi vârsta înaintată.

Artista a continuat să fie confuză şi după ce a primit diploma pentru întreaga activitate şi a scăpat-o pe jos în momentul în care a dat mâna cu crainicul evenimentului.

Românii care astăzi au vrut să-i aducă un ultim omagiu marei artiste cred că cineva ar fi trebuit să intervină.

Dacă cei prezenţi şi-ar fi dat seama că a suferit un atac vascular cerebral şi ar fi chemat ambulanţa, artista ar fi avut şanse să supravieţuiască. Organizatorii susţin că i-au pus la dispoziţie un autoturism care adus-o la eveniment şi ulterior către casă. Medicii au stabilit că ar fi murit…la 24 de ore…după acel moment. Poliţiştii au deschis o anchetă.

 

Comunicat Poliţia Capitalei

„Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”