La trei ani de când s-au despărţit, Vincenzo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el şi Antonia au pus punct căsniciei

DISTRIBUIȚI

S-au iubit timp de şase ani, însă, brusc, s-au despărţit! Este vorba despre Antonia şi Vincenzo Castellano. Acum, la trei ani de când s-au despărţit, Vincenzo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el şi cântăreaţa au pus punct căsniciei.

Cu toate că scandalurile dintre ei s-au ţinut lanţ, în ochii lui Vincenzo Antonia încă este femeia perfectă.

sursa: click.ro

VINCENZO CASTELLANO, soţul Antoniei: „Se întâmpla acum mai bine de şase ani. Ea era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci, unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. (…) Era frumoasă, avea voce, îi trebuia o intrare de nivelul ei”, a mărturisit Vincenzo, pentru click.ro

Mai mult, italianul a pus capăt zvonurilor cum că Velea a fost cel care le-a distrus căsnicia.

sursa: click.ro

VINCENZO CASTELLANO, soţul Antoniei: „Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o! Ba chiar m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nicio vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”, a mai spus italianul.

Cu toate că are doar cuvinte de laudă pentru Alex Velea, Vincenzo a mărturisit că ei doi nu au vorbit niciodată!

sursa: click.ro

VINCENZO CASTELLANO, soţul Antoniei: „Niciodată nu am discutat! Când a venit în Italia, a stat la hotel. Ce treabă am cu el? Din păcate, aşa a fost să fie, ca eu să fiu trecut drept tată al copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cât de curând. Actele depuse la notar expiraseră, dar am refăcut dosarul, astfel încât, pe la jumătatea lunii februarie, vom divorţa aici, în ţară. Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România,  ori de câte ori va dori!”, a completat Vincenzo.

Însă, încă soţul Antoniei a mărturisit că îmtre el şi Antonia nu există cale de împăcare.

sursa: click.ro

VINCENZO CASTELLANO, soţul Antoniei: „Aşa ceva este exclus! Am iubit-o şi acum mai ţin la ea, dar nu. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru cu ea că a reuşit să îşi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi nu a înşirat bărbaţii. Atunci m-ar fi făcut de ruşine. Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită”, a mai spus Vincenzo.

Acesta a mai spus că încă nu şi-a refăcut viaţa.

sursa: click.ro

VINCENZO CASTELLANO, soţul Antoniei: „Deocamdată nu am reuşit. Am avut diverse relaţii pasagere, dar nimic serios. Am un copil şi este foarte greu să găsesc pe cineva care să-l accepte şi să-l iubească. Maya nu are nevoie de o mamă, pentru că are, dar are nevoie de un exemplu feminin în viaţa ei, pe lângă bunică şi mătuşă. Cine mă vrea pe mine, trebuie să o vrea şi pe fetiţa mea”, a încheiat Vincenzo Castellano.

Alex Velea îşi doreşte ca cei doi copii ai lui să îi poarte numele în acte, aşa că pe 2 noiembrie anul trecut, a depus o cerere la Judecătoria sectorului 1 care a avut ca obiect „tăgadă paternitate”. Aşadar, artistul le-a cerut judecătorilor să constate că nu Vincenzo este tatăl băieţilor, ci el, care are o relaţie cu Antonia de trei ani.