La televizor sunt întotdeauna trăzniţi şi se ţin numai de poante. În realitate, sunt oameni deschişi la suflet şi dornici să împartă bucurie şi dincolo de platoul de filmare. O parte din echipa Trăsniţii, cel mai longeviv serial de comedie, a mers la Serbarea Pomului de Crăciun. Un eveniment care are loc în fiecare an şi care este dedicat copiilor şi tinerilor greu încercaţi de viaţă

DISTRIBUIȚI

La televizor sunt întotdeauna trăzniţi şi se ţin numai de poante. În realitate, sunt oameni deschişi la suflet şi dornici să împartă bucurie şi dincolo de platoul de filmare. O parte din echipa Trăsniţii, cel mai longeviv serial de comedie, a mers la Serbarea Pomului de Crăciun. Un eveniment care are loc în fiecare an şi care este dedicat copiilor şi tinerilor greu încercaţi de viaţă. Vorbim despre semenii noştri care au diverse dizabilităţi şi care, în fiecare zi, ies învingători dintr-o luptă inegală cu boala. Şi dacă Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşe, e un obişnuit al evenimentului, anul acesta actorul a mers în faţa copiilor cu întăriri. Partea feminină a serialului.

Serbarea Pomului de Crăciun, un proiect social al Asociaţiei de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic, organizată încă din 1990, a devenit tradiţie. În fiecare an sute copii şi tineri cu dizabilităţi se bucură de un spectacol organizat special pentru ei. Tradiţie a devenit şi prezenţa  lui Constantin  Zamfirescu, alias Gogoaşe din serialul Trăsniţii. Actorul şi colegele sale din serial au lăsat la o parte masca haioasă şi au trecut… la cântat.

Au fost momente emoţionante în care copiii  au arătat doar bucurie pură. E lecţia de viaţă pe care fiecare persoană încercată o dă oamenilor care se bucură de sănătate.

Puţini sunt cei care ştiu că în spatele zâmbetului actorului se ascunde o poveste de viaţă împresionantă. Din cauza unor greşeli făcute de medici, actorul a dus o luptă cu handicapul întreaga viaţă.

Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic reprezintă interesele copiilor şi tinerilor speciali şi a famiilor lor în raport cu autorităţile locale şi centrale.