La Constanţa, Moş Crăciun s-a scufundat, apoi a înotat, ca un adevărat scafandru, doar-doar să ajungă mai repete la copiii care îl aşteptau nerăbdători. Iar micuţii au rămas surprinşi să îl vadă pe moşul cu barbă albă ieşind din adâncuri

DISTRIBUIȚI

Aşadar, la Constanţa, Moş Crăciun s-a scufundat, apoi a înotat, ca un adevărat scafandru, doar-doar să ajungă mai repete la copiii care îl aşteptau nerăbdători. Iar micuţii au rămas surprinşi să îl vadă pe moşul cu barbă albă ieşind din adâncuri. A adus cu el şi o mulţime de daruri pe care ei i le ceruseră din vreme, printr-o scrisoare.

Ghidat de la suprafaţă, ca să ajungă fix în locul în care copiii îl aşteptau, moşul a ieşit până la urmă din adâncuri. El fiind bătrân, iar sacul greu, a fost ajutat să iasă din apă de doi scafandri. A urcat la bordul navei militare pe care se aflau cei mici şi atunci a început veselia!

De cum a urcat, micuţii l-au şi înconjurat. L-au eliberat însă repede şi l-au lăsat să se schimbe, ca nu cumva să răcească!

Copiii i-au spus moşului poezii şi cântece care mai de care mai frumoase, iar eforturile lor au fost răsplătite din plin cu dulciuri şi jucării.

Mos Crăciun a promis ca va veni şi anul viitor, la toţi copiii cuminţi, poate încarcat cu şi mai multe daruri.