Kitsch-ul pare să fie de mare valoare în România. Cel puţin asta au crezut trei indivizi, care au furat statueta unui leu din Muzeul Kitsch-ului

DISTRIBUIȚI

Kitsch-ul pare să fie de mare valoare în România. Cel puţin asta au crezut trei indivizi, care au furat statueta unui leu din Muzeul Kitsch-ului din Capitală. După o zi, aşa-zisul artefact a fost lăsat în faţa clădirii de un individ cu faţa acoperită. Directorul Muzeului nu i-a recunoscut pe indivizii filmaţi de camerele de supraveghere, dar este convins că făptaşii sunt…mari iubitori de artă.

Duminică noaptea, trei indivizi, suspectaţi că ar fi consumat ceva mai mult alcool în Centrul Vechi din Capitală, s-au gândit că ar putea face bani buni de pe urma statuetei aurii din faţa Muzeului. Aşa că, nu au stat pe gânduri şi au plecat cu tot cu artefactul care, însă, nu valora mai mult de 200 de lei.

Proprietarul Muzeului spune că nu îi recunoaşte pe bărbaţi, dar suspectează că cei trei ar fi…mari iubitori de artă!

La nici 12 ore după marele jaf, leul auriu a fost adus înapoi în faţa Muzeului de un bărbat cu faţa acoperită, presupus a fi unul dintre cei trei prăduitori.

Acum, proprietarul Muzeului încearcă să îl identifice pe bărbat, însă nu ca să îl tragă la răspundere, ci ca să îi ofere recompensa promisă celui care va înapoia preţioasa statuetă: o carpetă cu răpirea din Serai!