Joaca periculoasă s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr de 17 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a căzut de pe ruinele unei foste fabrici din Iaşi

DISTRIBUIȚI

Joaca periculoasă s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr de 17 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a căzut de pe ruinele unei foste fabrici din Iaşi. Se pare că adolescentul se juca cu alţi doi prieteni în clădirea dezafectată. La un moment dat ar fi vrut să facă un salt. S-a împiedicat şi a căzut în gol de la câţiva metri. Tânărul a ajuns la spital cu răni grave, iar medicii încearcă acum să îi salveze viaţa.

La fel ca tinerii din imagine, Andrei îşi petrecea ore bune printre ruinele unei foste fabrici de ţigări de la marginea oraşului. Zona este preferată atât de puştii care practică sporturi extreme pe acoperiş, cât şi de cei care colindă clădirile dezafectate din zonă, în căutare de aventură.

Fără să îşi dea deama că îşi pune viaţa în pericol, tânărul a mers cu alţi doi prieteni aseară în zona fabricii şi s-a aventurat printre rămăşiţe. La un moment dat, Andrei a vrut să escaladeze un pod care face legătura între două clădiri. Saltul era să îi aducă însă sfârşitul. Adolescentul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Prietenii lui, cei care au şi văzut întreaga scenă, au chemat medicii în ajutor, iar tânărul a fost transportat la spital, în stare gravă.

Familia şi vecinii tânărului sunt în stare de şoc.

Episodul cutremurător a avut loc pe ruinele fostei fabrici de ţigări din Iaşi care se află acum în proprietatea omului de afaceri Ioan Niculae. Clădirea a fost lăsată în paragină şi nu este împrejmuită corespunzător. Astfel, orice puşti care vrea să se aventureze printre ruine, o poate face cu uşurinţă. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate în ce condiţii s-a produs incidentul.