Jandarmi amendaţi în cazul „Gradiniţei groazei”

DISTRIBUIȚI

O nouă decizie controversată în dosarul „Grădiniţa Groazei”. Jandarmeria Română a fost amendată cu 2.000 de lei, de judecătorul Bogdan Arhip, supărat din cauză că oamenii legii nu au reuşit să aducă în instanţă copiii care trebuiau audiaţi. Este deja pentru a treia oară când părinţii copiilor, maltrataţi în grădiniţa groazei, refuză să îi lase pe micuţi duşi cu duba în faţa magistratului. La următorul termen , alţi jandarmi vor fi desemnaţi să-i găsească pe copii şi să-i aducă în sala de judecată.

Jandarmii constănţeni s-au răspândit încă de dimineaţă prin Constanţa, în căutarea micuţilor, dar s-au întors la instanţă cu mâna goală, aşa că sunt buni de plată.

Magistratul a vrut să audă cu urechile lui motivul scutirii medicale, aşa că a chemat medicul în sala de judecată, ca să dea explicaţii.

Părinţii nu se împotrivesc audierilor însă au solicitat ca, la interogatoriu, copiii să nu le vadă pe educatoarele care i-au traumatizat la grădiniţă.

Pe 23 septembrie părinţii copiilor maltrataţi în grădiniţa groazei au fost amendaţi fiecare cu câte 500 de lei pentru că nu şi-au adus copiii în instanţă. 

Îndârjirea părinţilor de a nu aduce copii la judecatorie vine şi ca urmare a recomandărilor şi evaluarilor făcute de psihologi. 

Următorul termen în process a fost stabilit peste două săptămâni.