Iubitorii sporturilor de iarnă au avut parte de un weekend perfect, la Sinaia, pe pârtiile de altitudine! Sub soarele blând, zăpada de peste un metru şi jumătate a fost ideală pentru schiorii care au cheltuit şi până la 600 de lei, într-o zi. Schi pass-ul, parcarea, mâncarea, absolut totul este scump, au recunoscut cu toţii, dar nimeni nu a regretat niciun ban!

DISTRIBUIȚI

Iubitorii sporturilor de iarnă au avut parte de un weekend perfect, la Sinaia, pe pârtiile de altitudine!  Sub soarele blând, zăpada de peste un metru şi jumătate a fost ideală pentru schiorii care au cheltuit şi până la 600 de lei, într-o zi. Schi pass-ul, parcarea, mâncarea, absolut totul este scump, au recunoscut cu toţii, dar nimeni nu a regretat niciun ban!

Sinaia rămane staţiunea preferată de turiştii iubitori de zăpadă. 2000 de schiori au urcat pe pârtiile de altitudine şi au avut parte de o zi superba de iarna. 5 grade celsius au arătat termometrele pe creste, cerul a fost senin, iar peisajele i-au fascinat pe toţi.

A fost una dintre cele mai frumoase zile din acest sezon, iar pasionaţii de schi şi snowboard au alunecat pe întinderile albe ore în şir. Au şi cheltuit ceva bani! Cel putin 140 de lei pentru transportul pe cablu, 150 lei pentru ajutorul de o oră oferit de un instructor şi 50 lei pentru un echipament de închiriat.

Domeniul schiabil din Sinaia are, pe cele aproape 25 de kilometri de pârtii, cele mai moderne instalaţii de transport pe cablu de pe Valea Prahovei. De altfel, Sinaia a fost desemnată cea mai bună staţiune de schi din Romania în cadrul unei gale ce premiează anual excelenţa în turismul de iarnă.