Individul suspectat că împuşcat mortal doi bărbaţi din Târgovişte a fost arestat pentru 30 de zile El are 58 de ani, este vânător şi până acum nu şi-a recunoscut fapta de care este acuzat

DISTRIBUIȚI

Individul suspectat că împuşcat mortal doi bărbaţi din Târgovişte a fost arestat pentru 30 de zile El are 58 de ani, este vânător şi până acum nu şi-a recunoscut fapta de care este acuzat. Totuşi, procurorii sunt convinşi că el este cel care i-a ucis pe consilierul local şi pe angajatul său, joi, pe un câmp de lângă oraş. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot fecta emoţional.

Mihai Gheorghe este cunoscut în oraş ca un vânător priceput. Ochea bine şi mergea deseori să împuşte animale. Era plăcerea lui.

Joi, însă, a împuşcat oameni. Doi! Aşa spun procurorii. Pe consilierul local Gheroghe Ifrim şi pe Ion Neagu, un bărbat pe care politicianul îl luase cu el să culeagă varză. Amândoi au fost găsiţi morţi pe un câmp de lângă Târgovişte, foarte aproape de terenul pe care vânătorul obinuia să meargă la braconaj.

Crimele au fost comise joi, dar vineri anchetatorii aveau deja un cerc de 11 suspecţi. Mihai Gheorghe a fost unul dintre ei încă de atunci.

Aseară, individul a fost ridicat de acasă.

Din momentul crimei şi până aseară, vânătorul s-a comportat la fel ca de obicei. Niciodată nu a lăsat cuiva impresia

Oamenii legii au găsit arma cu care au fost împuşcat cei doi oameni şi au confiscat-o pe perioada cercetărilor. Proprietarul ei, Mihai Gheorghe, este acum cercetat pentru omor calificat şi riscă detenţia pe viaţă.