Incident teribil în judeţul Gorj! Un copil în vârstă de un an şi nouă luni a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a căzut….în oala cu ciorbă. Micuţul a fost transferat în Capitală cu un elicopter cu arsuri pe o treime din suprafaţa corpului. Pe stadionul pe care a aterizat elicopterul era un meci de fotbal în desfăşurare, însă acesta a fost întrerupt. Poliţiştii încearcă acum să stabilească cum s-a întâmplat totul

DISTRIBUIȚI

Incident teribil în judeţul Gorj! Un copil în vârstă de un an şi nouă luni a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a căzut….în oala cu ciorbă. Micuţul a fost transferat în Capitală cu un elicopter cu arsuri pe o treime din suprafaţa corpului. Pe stadionul pe care a aterizat elicopterul era un meci de fotbal în desfăşurare, însă acesta a fost întrerupt. Poliţiştii încearcă acum să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Un copil în vârstă de un an şi nouă luni, din comuna gorjeană Berleşti, a ajuns în stare gravă la spitalul din Târgu-Cărbuneşti. Micuţul a suferit arsuri pe 35% din suprafaţa corpului, după ce s-a opărit cu ciorbă.

Mama băieţelului a luat oala cu ciorbă de pe aragaz şi a pus-o jos pentru câteva clipe. Însă, chiar în acele momente, copilul s-a împiedicat şi a căzut fix în oală.

Tatăl copilului nu era acasă în momentul în care tragedia s-a petrecut.

Pentru că starea micuţului este una critică, medicii din Târgu-Cărbuneşti au decis ca băieţelul să fie transferat cu elicopterul SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Pe stadionul pe care a aterizat elicopterul se afla în desfăşurare un meci de fotbal din liga a IV-a. Partida a fost, însă, întreruptă preţ de un sfert de oră.

Poliţiştii din cadrul IPJ Gorj şi cei de la Protecţia Copilului au deschis o anchetă.

Copilul urmează să fie supus mai multor intervenţii chirurgicale.