Incendiu devastator la o fabrică din Botoşani. Cei 14 muncitori care se aflau în hală, la momentul izbucnirii incendiului, au reuşit să se salveze la timp

DISTRIBUIȚI

Incendiu devastator la o fabrică din Botoşani. Flăcări uriaşe au cuprins una dintre halele clădirii. Mai multe autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea focului, mai ales că exista risc de explozie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cei 14 muncitori care se aflau în fabrică la momentul izbucnirii incendiului au reuşit să se salveze la timp. Oamenii legii fac acum o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit vâlvătaia.

Focul a cuprins rapid turnătoria fabricii de piese de schimb, dar şi echipamentele de gaz, apoi s-a extins la o a doua hală. La faţa locului au ajuns imediat şi echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, mai ales că exista riscul ca întreaga clădire să sară în aer, în condiţiile în care cuptorul turnătoriei este alimentat cu gaze naturale.

Din fericire, niciunul dintre cei 14 muncitori care se aflau în interiorul halei nu a fost rănit, în momentul în care a izbucnit vâlvătaia. Angajaţii au reuşit să iasă din fabrică în ultima clipă.

Oamenii legii au început o anchetă şi vor să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.