Incendiatorul din Galaţi, de negasit

DISTRIBUIȚI

A dat foc unor oameni ai străzii şi apoi parcă a intrat în pământ. Individul din Galaţi care a pus în pericol viaţa semenilor bătuţi de soartă  este de negăsit de mai bine de 24 de ore. Oamenii legii iau in calcul mai multe variante: fie suspectul provine din rândul celor fără adăpost, fie este vorba de un locatar din zonă, deranjat de prezenţa celor doi bărbaţi, care-şi făceau veacul într-o scară de bloc. Cei doi oameni incendiaţi, în urmă cu două nopţi, sunt în continuare în stare gravă. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Locuitorii din Galaţi tremură şi acum, la aproape două zile de la tragedia care a îngrozit un cartier întreg. Incendiatorul celor doi oameni ai străzii este, în continuare, liber. Poliţiştii îl caută neîncetat pe individul care, fără pic de milă, a incendiat doi oamenii ce dormeau, într-o scară de bloc.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum, la un moment dat, individul aprinde focul. În doar câteva secunde flăcările îi cuprind pe cei doi oameni ai străzii. Una dintre victime ardea ca o torţă, iar câţiva trecători au încercat să stingă flăcările cu un extinctor. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de urgenţă din Galaţi. Una dintre victime este în stare gravă.

Până în acest moment, nu se ştie mare lucru despre bărbatul care a incendiat doi oameni ai străzii, nici măcar dacă există un cerc de suspecţi, mai ales că nici poliţiştii .şi nici procurorii nu vor să dezvăluie prea multe date din ancheta. Oamenii legii au făcut cercetare la faţa locului şi au vizionat imagini de pe camerele de supravghere. Putem spera doar ca aceştia să îl prindă pe individ în cel mai scurt timp.