În viteză, spre moarte

DISTRIBUIȚI

Pasiunea pentru viteză l-a băgat în mormânt pe un tânăr de 22 de ani din judeţul Argeş. Acesta s-a urcat la volanul noii sale maşini şi-a vrut să le demonstreze celor trei prieteni care îl însoţeau cât de bine poate conduce. Talentul său de pilot de curse n-a fost atât de grozav pe cât credea şi, la un moment dat, maşina i-a scăpat de sub control. S-a rostogolit şi s-a lovit de un cap de pod. Şoferul a murit pe loc, iar prietenii lui au fost, toţi trei, răniţi.

Răzvan Stanciu avea 22 de ani şi-un viitor frumos înainte. Muncea mult şi reuşise să câştige nişte bani, cu care şi-a luat o maşină puternică. Atât martorii, cât şi anchetatorii sunt convinşi că din cauza vitezei s-a întâmplat nenorocirea.

La fel a făcut şi azi-dimineaţă. A gonit nebuneşte şi, într-o curbă din localitatea Bogaţi, la ora 5 şi 20 de minute, a făcut accident.  

Imediat, cineva a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Mai multe ambulanţe SMURD au venit la locul indicat, iar medicii i-au preluat pe cei trei răniţi.

Şoferul a fost declarat decedat şi a fost scos de pompieri dintre resturile maşinii. Mama lui a leşinat la aflarea veştii şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Familia pare să fi fost parcă blestemată- săptămâna trecută, tatăl tânărului a făcut atac cerebral, iar acum el este imobilizat la pat.