În urma incidentelor violente de la protestul din urmă cu două seri, un jandarm civil a fost bătut şi pus la pământ chiar de colegii lui. În agitaţia creată, acesta a fost confundat cu unul dintre ultraşi

DISTRIBUIȚI

În urma incidentelor violente de la protestul din urmă cu două seri, un jandarm civil a fost bătut şi pus la pământ chiar de colegii lui care asigurau ordinea. În agitaţia creată, acesta a fost confundat cu unul dintre ultraşi. În cele din urmă, maiorul a fost recunoscut, iar jandarmii şi-au dat seama de greşeala comisă.

În drum spre maşină, maiorul îşi realizează că şi-a piedut staţia.

Jandarmul agresat era şi el în timpul serviciului. Era sub acoperire şi patrula în mulţime. Întrebat, în faţa camerei, dacă a fost agresat de colegii săi, jandarmul a negat incidentul.

Jandarmeria Română a venit cu o precizare în care confirmă că „ofiţerul surprins în imagini este angajat al Jandarmeriei în cadrul structurii de analiză, prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

De asemenea, mai spun reprezentanţii jandarmeriei, acesta contribuia la constituirea elementelor de probaţiune a faptelor antisociale. Imaginile surprinse, mai spun aceştia, reprezintă doar o secvenţă.

Ofiţerul şi-a desfăşurat activitatea respectând toate prevederile legale, spun reprezentanţii Jandarmeriei Române.