Împuşcături în scara blocului

DISTRIBUIȚI

Întâmplare ca-n vestitul sălbatic la Piteşti. Un bătrân, de 90 de ani, a fost împuşcat de trei ori de un vecin, chiar în scara blocului. Se pare că omul ar fi încercat să-şi apere vecina pusă la pământ de loviturile aplicate de propriul fiu. Întreaga poveste i-a îngrozit pe locatarii care se tem că individul ar putea scăpa nepedepsit.

Împuşcat de trei ori, bătrânul de 90 de ani simte că s-a născut a doua oară. Doar o minune a făcut ca omul să scape cu viaţă. 

Din primele informaţii, se pare că scandalagiul, în vârstă de 56 de ani, ar fi avut o ceartă cu mama lui. Bătrânul de 90 de ani ar fi încercat să intervină pentru a o salva pe femeie din mâinile propriului fiu. N-a durat mult şi individul a scos un pistol cu aer comprimat şi a tras în bătrân. 

Vecinii spun  că scandalul mocnea de ceva vreme între cei doi. De la bani ar fi pornit totul. 

Din fericire, un alt vecin a reuşit să îl salveze, la timp, pe bătrân. Culmea, după toată nenorocirea pe care a fost cât pe ce să o provoace, agresorul a dat vina pe victimă. Individul spune că a folosit pistolul dup? ce a fost lovit în cap de bătrânul de 90 de ani. 

Agresorul va fi audiat de poliţişti. Oamenii legii au cerut şi o expertiză psihiatrică pentru că vor să afle dacă individul avea discernământ în momentul în care şi-a împuşcat vecinul.