Impact nimicitor la ieşire din Constanţa, spre Agigea. O şoferiţă care a schimbat banda de mers fără să se asigure a fost lovită din spate de şoferul unui autovehicul care circula cu viteză foarte mare şi n-a mai avut timp să reacţioneze. Şoferiţa neatentă a ajuns la spital cu răni grave, iar femeia care se afla pe scaunul din dreapta a murit la scurt timp după impact

DISTRIBUIȚI

Impact nimicitor la ieşire din Constanţa, spre Agigea. O şoferiţă care a schimbat banda de mers fără să se asigure a fost lovită din spate de şoferul unui autovehicul care circula cu viteză foarte mare şi n-a mai avut timp să reacţioneze. Şoferiţa neatentă a ajuns la spital cu răni grave, iar femeia care se afla pe scaunul din dreapta a murit la scurt timp după impact. Rănit în accident a fost şi şoferul celeilalte maşini. Impactul deosebit de puternic a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe faţada unui centru comercial. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Camerele de supraveghere instalate în zonă surprind momentul în care autoturismul în care se aflau cele două femei schimbă banda de circulaţie, fără să se asigure, şi este lovit de o maşină care vine cu viteză din spate. Impactul este unul devastator, iar maşinile se opresc după zeci de metri, în afara carosabilului. Urma de frânare măsurată de poliţişti avea 76 de metri, iar autoturismele s-au transformat în mormane de fiare.

La faţa locului au intervenit de urgenţă un echipaj pentru descarcerare, dar şi un elicopter SMURD pentru o femeie de 66 de ani care a intrat în stop cardio-repirator. Victima se afla pe locul din dreapta al autoturismului care a schimbat banda de circulaţie şi a fost supusă manevrelor de resuscitare, preluată de elicopterul SMURD şi dusă la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Cei doi şoferi implicaţi în accident au supravieţuit impactului, însă au nevoie de îngrijiri medicale după rănile suferite.

Traficul pe Drumul Naţional 39, între localităţile Lazu şi Agigea, a fost blocat complet, iar circulaţia a fost deviată pe contrasens.