Impact devastator, noaptea trecută, în judetul Argeş. Un bărbat care conducea o maşină cu volan pe dreapta a intrat în plin într-un autoturism parcat în care se aflau patru tineri. După ce şi-a lăsat victimele într-o baltă de sânge, şoferul a coborât din maşină şi a fugit. A fost găsit însă câteva ore mai târziu şi chiar în aceste momente dă explicaţii în faţa anchetatorilor. Între timp, una dintre victimele sale s-a stins pe patul de spital

DISTRIBUIȚI

Impact devastator, noaptea trecută, în judetul Argeş. Un bărbat care conducea o maşină cu volan pe dreapta a intrat în plin într-un autoturism parcat în care se aflau patru tineri. După ce şi-a lăsat victimele într-o baltă de sânge, şoferul a coborât din maşină şi a fugit. A fost găsit însă câteva ore mai târziu şi chiar în aceste momente dă explicaţii în faţa anchetatorilor. Între timp, una dintre victimele sale s-a stins pe patul de spital. Intrase în comă după accident, iar medicii n-au putut să-i salveze viaţa. Ceilalţi trei amici ai lui au supravieţuit impactului şi se află acum în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc în localitatea Bascov, pe drumul care leagă Piteştiul de Curtea de Argeş. Cei patru tineri stăteau de vorbă, într-un autoturism parcat în faţa unui magazin alimentar, când au fost loviţi violent de o maşină, cu volan pe dreapta. După ce şi-a lăsat victimele agonizând, şoferul vitezoman a fugit de la faţa locului.

Îngroziţi, localnicii care au asistat la întreaga scenă au sunat la 112. Imediat, la locul accidentului  au ajuns mai multe echipaje de la descarcerare şi SMURD.

Unul dintre cei patru tineri nu mai prezenta semne vitale, aşa că echipajul de terapie intensivă mobilă a început manevrele de resuscitare şi a reuşit, câteva zeci de minute mai târziu, să-l readucă la viaţă.

Poliţiştii au găsit în maşina şoferului vinovat o sticlă de alcool aproape goală. Înainte de impact, omul luase la ocazie un muncitor. Bărbatul, aflat pe scaunul din dreapta, a fost rănit, însă a refuzat să meargă la spital. Era băut şi le-a spus poliţiştilor că nu-l cunoştea pe şofer.

Din cauza accidentului, traficul între Piteşti şi Curtea de Argeş a fost dirijat pe pe o rută ocolitoare.