IMPACT DEVASTATOR

DISTRIBUIȚI

Accident cumplit de circulaţie în apropierea localităţii Gherla, din judeţul Cluj. Trei persoane au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula din sens opus.  A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate victimele prinse între fiarele contorsionate. Circulaţia în zonă a fost paralizată timp de câteva zeci de minute.

Impactul s-a produs pe raza localităţii Fundătura, pe Drumul Naţional 1C . Din primele informaţii, se pare că şoferul, care circula dinspre Cluj-Napoca, înspre Dej, a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar.

Pompierii au fost nevoiţi să intervină, de urgenţă, pentru eliberarea lor dintre fiare. Este vorba despre un bărbat – şoferul maşinii care s-a angajat în depăşire – şi doi pasageri, un bărbat şi o femeie. Şoferul celeilalte maşini, dar şi tânăra din dreapta lui au scăpat teferi.

Cele trei persoane rănite grav au fost transportate de urgenţă la spital. Se află acum în mâinile medicilor. Circulaţia în zonă a fost paralizată preţ de zeci de minute şi s-au format cozi până la intrarea în Gherla.