Imagini şocante la Constanţa, filmate într-o şcoală din oraş. Trei femei bat un copil de 14 ani pe holul şcolii, în recreaţia mare, iar restul elevilor asistă la scenele violente. Două dintre agresoare sunt mamele unor elevi care – spun ele – la rândul lor au fost bătuţi de copilul din imagini

DISTRIBUIȚI

Imagini şocante la Constanţa, filmate într-o şcoală din oraş. Trei femei bat un copil de 14 ani pe holul şcolii, în recreaţia mare, iar restul elevilor asistă la scenele violente. Două dintre agresoare sunt mamele unor elevi care – spun ele – la rândul lor au fost bătuţi de copilul din imagini. Poliţia a deschis un dosar penal, iar Inspectoratul Şcolar a demarat propria-i anchetă. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Imaginile cu băiatul de 14 ani bătut de cele trei femei au fost postate chiar de mama acestuia pe o reţea socială. Incidentul s-a petrecut ieri, în timpul orelor de curs, pe coridorul şcolii. În film se vede cum 3 femei lovesc elevul în timp ce mai mulţi copii aleargă şi ţipă speriaţi.

În scandalul general care s-a iscat, două profesoare şi sora copilului agresat au sărit să stopeze conflictul.

Mama băiatului bătut de cele 3 femei, a postat imaginile video din timpul agresiunii.

Imediat imaginile au fost distribuite de sute de persoane care s-au arătat revoltate de incident. Azi dimineaţă copilul a mers cu mama sa la Serviciul de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat, iar după aceasta părinţii vor depune o plângere penală la parchet. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Poliţistii au vrut să afle cum a fost posibil ca cele trei femei să intre în şcoală şi să ajungă până la clasa copilului bătut. Două dintre ele sunt mamele unor elevi, însă a treia nu are nicio legătură cu şcoala unde s-a petrecut incidentul.

Tot pe Facebook au apărut şi alte comentarii în care copilul este acuzat că-şi teroriza colegii. Părinţii scriu că-i bate pe alţi copii, că agresează fetele şi-i ameninţă să nu spună nimic acasă.

Şcoala Dan Barbilian din Constanţa are gardian şi camere de supraveghere. Cele trei femei au fost surprinse în imagini intrând în clădire, însă camera care trebuia sa filmeze bătaia nu a funcţionat.