Imagini şocante au fost surprinse în laboratorul unei cofetării din Brăila. Mai mulţi şobolanii mişunau nestingheriţi printre ustensile şi cutiile de depozitare. Filmuleţul a fost realizat de o fostă angajată şi postat pe o reţea de socializare, unde a devenit viral

DISTRIBUIȚI

Imagini şocante au fost surprinse în laboratorul unei cofetării din Brăila. Mai mulţi şobolanii mişunau nestingheriţi printre ustensile şi cutiile de depozitare. Filmuleţul a fost realizat de o fostă angajată şi postat pe o reţea de socializare, unde a devenit viral. În faţa inspectorilor sanitar- veterinari, administratorul spaţiului a recunoscut că locul este invadat de rozătoare. Cam târziu, spun clienţii fideli, care de ani buni consumă prăjituri făcute în respectivul laborator. Inspectorii DSV au închis temporar localul şi au confiscat aproape 100 de kilograme de produse de patiserie şi prăjituri.

Scene şocante se derulează în laboratorul unei cofetării din cartierul brăilean Vidin. În imagini se vede cum rozătoarele mişună printre cutiile cu ingrediente şi ustensilele folosite la prepararea prăjiturilor. Filmuleţul aparţine unei foste angajate care n-ar fi rezistat mai mult de trei zile în cofetărie. Administratorul spaţiului recunoaşte că a pierdut de mult lupta cu şobolanii şi gândacii.

Situaţia a fost însă ţinută ascunsă până acum.

După apariţia imaginilor, inspectorii sanitar-veterinari s-au autosesizat şi au venit în control.

Clienţii fideli ai cofetăriei au avut parte de un şoc când au aflat că laboratorul unde se prepară prăjiturile a devenit spaţiul de promenadă al rozătoarelor.

Cofetăria a fost închisă temporar, iar proprietarul a fost amendat cu 2000 de lei. În plus, 98 de kilograme de prăjituri şi produse de patiserie au fost confiscate şi urmează să fie distruse de către  inspectori.