Imagini şocante au fost surprinse aseară într-o intersecţie din Medgidia. Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a fost spulberat de un autoturism al cărui şofer nu l-a observat la timp

DISTRIBUIȚI

Imagini şocante au fost surprinse aseară într-o intersecţie din Medgidia. Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a fost spulberat de un autoturism al cărui şofer nu l-a observat la timp şi nu a mai putut să-l evite. Omul a murit pe loc. Martorii spun că ar mai fi avut o şansă, dacă şoferul nu ar fi avut viteză foarte mare. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Nenorocirea s-a produs în centrul oraşului Medgidia, dupa lăsarea întunericului. Şoferul maşinii, un tânar de doar 19 ani, susţine că n-a mai putut să evite pietonul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

Martorii spun că tragedia ar fi putut fi evitata dacă şoferul nu avea viteză. Imediat, cineva a sunat la 112 şi a cerut ajutorul medicilor de pe ambulanţă.

Poliţiştii au făcut cercetările la faţa locului şi au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. În urma impactului, pietonul a rămas pe plafonul maşinii.

Când au ajuns la locul accidentului, atât mama şoferului cât şi soţia victimei au leşinat şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.