Imagini incredibile suprinse lângă un liceu din Focşani. Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un alt adolescent. În loc să-i despartă, ceilalţi elevi care au asistat la episodul cumplit, îl încurajează pe agresor. Imaginile cu un puternic impact emoţional au ajuns şi pe masa poliţiştilor

DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile suprinse lângă un liceu din Focşani. Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un alt adolescent. În loc să-i despartă, ceilalţi elevi care au asistat la episodul cumplit, îl încurajează pe agresor. Imaginile cu un puternic impact emoţional au ajuns şi pe masa poliţiştilor, dar şi la inspectoratul şcolar din Vrancea. Autorităţile cercetează acum cazul.

Episodul halucinant are loc pe o străduţă lăturalnică, în apropierea liceului în care unul dintre tineri învaţă. În imaginile suprinse de câţiva martori se vede cum un adolescent este împins într-un gard de tablă, apoi lovit cu pumnii şi picioarele de un alt tânăr. Agresorul are parte de toată susţinerea colegilor săi care, în loc să intervină, aclamă şi îi cer bătăuşului să înăsprească atacul.

Unul dintre colegii victimei intervine în cele din urmă şi îl ia pe elev din mâinile agresorului. Se pare că cei doi tineri au mai avut confincte în trecut şi că de la simple certuri, scandalurile dintre aceştia au degenerat. Situaţia este confirmată şi de conducerea liceului unde învaţă unul dintre adolescenţi.

Poliţiştii din Focşani s-au autotusesizat, după ce au urmărit imaginile.

Agresorul se va alege deocamdată cu nota scăzută la purtare. Ancheta poliţiştilor este însă abia la început.