Îl cheamă Barry White şi este considerat de elevii săi cel mai tare profesor. Cadrul didactic 40 de elevi la clasă şi pentru fiecare dintre ei a creat un salut personalizat pe care îl exersează fără greşeală, zilnic

DISTRIBUIȚI

Îl cheamă Barry White şi este considerat de elevii săi cel mai tare profesor. Motivul este unul foarte clar – cadrul didactic are nu mai puţin de 40 de elevi la clasă şi pentru fiecare dintre ei a creat un salut personalizat pe care îl exersează fără greşeală,  zilnic, la începerea şi terminarea cursurilor.

Povestea profesorului care a creat câte un salut pentru fiecare dintre elevii săi a devenit virală pe internet. Barry White predă la clasa a cincea la şcoala Ashley Park din oraşul Charlotte, Carolina de Nord.

În fiecare dimineaţă elevii sunt aşteptaţi la uşa clasei pentru salutul obligatoriu.

Apoi orele decurg normal , până la terminarea programului, când salutul se repetă. Colegii inventivului profesor îi apreciază atitudinea şi consideră că elevii au performanţe mult mai bune atunci când simt că profesorii le sunt aproape, se implică în problemele lor în mod individual şi petrec timp de calitate împreună. La fel de încântaţi de atitudinea lui Barry White au fost pşi televiziunile care au dorit să  relizeze materiale despre el, pentru ca lumea să-l poată cunoaşte . Aşa că l-au invitat în studio, unde fiecare prezentator sau reporter a avut parte de un salut personalizat.

Profesorul îşi doreşte ca prin metodele sale să fie o sursă de inspiraţie şi pentru alţi dascăli care să înţeleagă că o atitudine îndreptată spre fiecare elev în parte este cheia unei educaţii de succes.