Ies la iveală detalii şocante despre crima de la metrou! După ce a fost împinsă pe şine, tânăra de 25 de ani a încercat să urce înapoi pe peron, dar agresoarea a împins-o din nou, de data aceasta cu piciorul, în faţa garniturii. Asta arată înregistrările de pe camerele de supraveghere. Suspecta de comitere a crimei, o femeie de 36 de ani, a fost prinsă câteva ore mai târziu de poliţiştii de la Brigada Transport Publlic

DISTRIBUIȚI

Ies la iveală detalii şocante despre crima de la metrou! După ce a fost împinsă pe şine, tânăra de 25 de ani a încercat să urce înapoi pe peron, dar agresoarea a împins-o din nou, de data aceasta cu piciorul, în faţa garniturii. Asta arată înregistrările de pe camerele de supraveghere. Suspecta de comitere a crimei, o femeie de 36 de ani, a fost prinsă câteva ore mai târziu de poliţiştii de la Brigada Transport Publlic, dusă la audieri şi reţinută pentru 24 de ore. Culmea e că femeia a mai avut o tentativă de crimă, cu doar câteva ore înainte, la o altă staţie de metrou. Victima a reuşit însă să se salveze, după ce s-a luptat cu agresoarea. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Femeia suspectată că ar fi comis crima odioasă a fost găsită în zona Unirii, după miezul nopţii. Nu a rostit niciun cuvânt în faţa jurnaliştilor. Nici în faţa anchetatorilor nu ar fi arătat vreo urmă de remuşcare. Potrivit surselor judiciare, ea a fost incoerentă pe toată durata audierilor şi nu a dat niciun detaliu despre faptele abominabile pe care le-ar fi comis.

Filmul tragediei a fost surprins însă de camerele de supraveghere din staţia de metrou Dristor 1, acolo unde s-a produs nenorocirea, în jurul orei 20.  Imaginile, care nu au fost făcute publice, arată că victima, o tânără de 25 de ani, se uita în telefon în momentul în care individa de 36 de ani a împins-o pe şinele de la metrou.

Disperată, fata a reuşit să se ridice şi a încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta a împins-o cu piciorul. Fata a căzut din nou şi a nu mai avut vreo şansă. A fost izbită cu putere de tren.

Şocant este că, după ce a împins-o pe tânără, suspecta a plecat din staţia de metrou, nestingherită.  Când s-a petrecut tragedia,în staţie se aflau puţini oameni, care nu au dat prea multe detalii în faţa oamenilor legii.

Era pentru a doua oară în aceeaşi zi când suspecta, despre care anchetatorii bănuiesc, din primele ipoteze, că ar avea probleme psihice, împingea o tânără spre şine. Prima oară a acţionat în staţia de metrou Costin Georgian.

Imaginile surprinse de camerele din staţia Costin Gerogian arată, potrivit surselor judiciare,  că prima fată a scăpat după ce s-a luptat cu agresoarea, care a încercat să o împingă spre şine de nu mai puţin de trei ori.

În timpul audierilor, fermeia, originară din Craiova, le-a mai spus anchetatorilor că nu are o locuinţă în Capitală şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima vreme a locuit la un prieten.

Ca o coincidenţă sinistră, tânăra care a fost ucisă era din acelaşi judeţ cu femeia cercetată pentru crimă, însă locuia în Bucureşti, împreună cu prietenul ei.