IDEI ROMÂNEŞTI DIN PASIUNE

DISTRIBUIȚI

Bijuterii minimaliste, realizate prin tehnica imprimării 3D, pantofi pictaţi sau inscripţionaţi cu citate celebre, puf de păpădie prins în groburi de răşină şi genţi cu vedere la … carte, sunt câteva dintre ideile năstrusnice ce poartă semnătura unor creatori români. pe toate le-am întâlnit la un târg din centrul Capitalei. 

Ancuţa e pasionată de pictură de când se ştie şi, după ce a pictat tot ce i-a căzut în mână, a trecut la pantofi. Pe unii a pus modele tradiţionale româneşti, pe alţii i-a înflorit cu boboci de bujori.

Iar pe alţii i-a făcut aşa de… dulci încât ai putea spune despre ei că-s „nişte bomboane de…pantofi”.

Ana Maria este o altă tânără româncă ce şi-a transformat pasiunea într-o afacere. Zborul pufului de păpădie l-a prins viu, într-un glob de răşină. Şi nu e tot, mecanismele ceasurilor şi-au găsit şi ele loc în…bijuteriile inedite create de ea.

Iar când vorbim despre bijuterii, printre noutăţile în domeniu sunt şi cele minimaliste, realizate prin tehnica imprimării 3D.

Cristina, în schimb, este creator de bijuterii hand made.

Ideile avangardiste se aplică şi genţilor. Rusanda şi-a imaginat o altfel de geantă decât ceea ce găsea prin magazine aşa că a schiţat pe hârtie, apoi a transpus în realitate.

Din pasiune se nasc cele mai frumoase idei de afaceri, spun cei care şi-au transformat ideile în realitate, iar astăzi crează ei înşişi trenduri în diferite domenii.