Hoţul care s-a dat singur de gol

DISTRIBUIȚI

O întâmplare demnă de filmele de comedie s-a pretrecut în judeţul Prahova. Un bărbat a furat, de la cumnata sa, bijuterii în valoare de 100 de mii de euro, după care a dat bir cu fugiţii în Spania. Când şi-a dat seama că ar putea fi prins, omul a decis să-i trimită rudei, prin curier, mare parte din pradă. A fost şi cea mai mare greşeală a lui, pentru că, aşa, anchetatorii au reuşit să-i ia amprentele de pe bijuterii şi să-l prindă.O întâmplare demnă de filmele de comedie s-a pretrecut în judeţul Prahova. Un bărbat a furat, de la cumnata sa, bijuterii în valoare de 100 de mii de euro, după care a dat bir cu fugiţii în Spania. Când şi-a dat seama că ar putea fi prins, omul a decis să-i trimită rudei, prin curier, mare parte din pradă. A fost şi cea mai mare greşeală a lui, pentru că, aşa, anchetatorii au reuşit să-i ia amprentele de pe bijuterii şi să-l prindă.

Atât tânăra păgubită, cât şi suspectul de furt sunt consăteni în comuna Berceni, iar hoţul era într-o relaţie cu sora victimei. După ce femeia a reclamat furtul la poliţie, cumnatul ei a fost inclus în cercul de suspecţi. Nu au existat însă dovezi clare pentru reţinerea sa. Imediat după producerea spargerii suspectul a fugit în Spania, s-a întors la ceva timp şi de teama închisorii a returanat victimei o mare parte dintre bijuteriile furate 01:26
Peste 80 la sută dintre bijuterii au fost returnate victimei, prin curier, într-un colet. De acolo s-au putut preleva amprente şi, în acest fel, oamenii legii l-au identificat pe făptaş. Dacă va fi condamnat, tânărul riscă să petreacă între 3 şi 7 ani, în spatele gratiilor, pentru furt calificat.