Hoţii de bancomate, care au terorizat judeţul Constanţa în preajma sărbătorilor, au încercat să mai dea încă o lovitură la malul mării. Au operat în acelaşi stil, cu aceleaşi tactici, folosind planurile vechi cu care au reuşit în trecut. De această dată, însă, norocul i-a părăsit. Tentativa de furt a avut loc tot noaptea, la un hipermarket din Năvodari, însa banda de spărgători a plecat cu mâna goală

DISTRIBUIȚI

Hoţii de bancomate, care au terorizat judeţul Constanţa în preajma sărbătorilor, au încercat să mai dea încă o lovitură la malul mării. Au operat în acelaşi stil, cu aceleaşi tactici, folosind planurile vechi cu care au reuşit în trecut. De această dată, însă, norocul i-a părăsit. Tentativa de furt a avut loc tot noaptea, la un hipermarket din Năvodari, însa banda de spărgători a plecat cu mâna goală.

Alarma s-a dat noaptea într-un hiperamrket. Era ora unu şi 20 de minute când cei doi hoţi, cu o maşină de teren, au legat cu o sfoară uşile magazinului au tras de ele şi le-au smuls, au făcut acelaşi lucru cu bancomatul însă nu şi-au dat seama că alarma se declanşase. Agenţii de pază au ajuns imediat la faţa locului , văzându-i, hoţii au lăsat baltă toată operaţiunea s-au urcat în maşină şi au plecat, a urmat o urmărire ca-n filme pe străzile oraşului, însă aceştia s-au făcut nevăzuţi. Modul de operare , minut de minut, poliţiştii sunt convinşi că este vorba de aceeaşi bandă care a furat patru bancomate din Hârşova, Medgidia şi Constanţa. Bancomaetele au fost în cele din umră golite de bani , aruncate pe câmp sau în aporpierea plajelor. Până acum, niciun hoţ nu a fost prins.