Hoţii care au furat cele două bancomate din hipermarketurile constănţene încă nu au fost prinşi, dar poliţiştii spun că au deja un cerc de suspecţi! Au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate la intrarea în magazine şi au concluzionat că au de-a face cu adevăraţi profesionişti

DISTRIBUIȚI

Hoţii care au furat cele două bancomate din hipermarketurile constănţene încă nu au fost prinşi, dar poliţiştii spun că au deja un cerc de suspecţi! Au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate la intrarea în magazine şi au concluzionat că au de-a face cu adevăraţi profesionişti. Priviţi şi dumneavoastră cu mare atenţie aceste secvenţe, pentru că aşa ceva se întâmplă doar în filme!

Acesta este jaful dat duminică noapte, într-un hipermarket din Medgidia! Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate la intrarea în magazin se vede cum maşina de teren intră în viteză, cu spatele, şi spulberă uşile. Imediat intră un complice care aştepta în parcare şi smulge, împreună cu şoferul, bancomatul prins în pardoseală. Hoţii îl sprijină puţin pe maşină, după care fug cu el. Apoi, şoferul se întoarce, se urcă la volan şi porneşte în mare grabă. În tot acest timp, paznicii magazinului s-ar fi aflat în magazia din spate şi nu ar fi avut timp să reacţioneze, le-au povestit şefilor a doua zi. Nici poliţiştii nu au ajuns în timp util la faţa locului. De ce? Pentru că au fost păcăliţi printr-o ingenioasă diversiune.

Dar, după numai câteva minute de la alarma falsă, un alt apel a anunţat o nouă spargere. De data asta, însă, nu mai era o păcăleală, era vorba chiar despre jaful de la hipermarket.

Cu alte cuvinte, complicii hoţilor ar fi declanşat sistemul de alarmă al primului magazin, pentru a pune autorităţile pe o pista greşită. Între timp, echipa principală de acţiune a bandei de infractori reuşea să sustragă cu forţa un bancomat.

Şi, după nici o oră, s-a dat alarma la un alt supermarket, la 70 de km distanţă, în localitatea Hârşova. Şi acolo hoţii au acţionat la fel.

Clientii magazinului din Hârşova şi-au făcut cruce când au venit la cumpărături şi au văzut uşile sparte.

Anchetatorii au la dosar toate imaginile de pe camerele de supraveghere şi speră că, pe baza lor şi a altor probe să îi prindă cât mai repede pe făptaşi.