GUŢĂ CUMPĂRĂ DRAGOSTEA CU 50.000 DE EURO

DISTRIBUIȚI

Manelistul Nicolae Guţă nu mai are linişte de când s-a despărţit de Cristina. Cântăreţul ar face orice doar-doar să o recucerească. Mai mult, a pus la bătaie 50.000 de euro pentru a-i recâştiga dragostea.

Manelistul Nicolae Guţă a ajuns la disperare. După ce s-a năpustit asupra fostei lui iubite Cristina şi a strâns-o de gât, numai-numai să se împace cu el, acum Guţă este cuprins de regrete. Aşa că manelistul a început să plângă şi să se roage de ea să se împace. Însă suspinele lui nu au avut niciun efect, pentru că blonda nici nu a mai vrut să audă de el.

Cu toate acestea, Guţă este decis să nu renunţe! Proaspăt întors din Germania, unde a susţinut un concert…”fără număr”, manelistul a mers direct acasă la Cristina chitit să se împace. Aşa că s-a înarmat cu un arsenal întreg de promisiuni. Unii spun că artistul i-ar fi promis Crisatinei o vacanţă de vis.. în Dubai, la cel mai scump hotel de acolo, timp de trei săptămâni. Şi ca să fie sigur că o va recuceri, i-a mai promis că îi va cumpăra de la arabi tot ce îi pofteşte inima.

Mai mult, Guţă a spus că „pune la bătaie” 50.000 de euro doar-doar să pună iar capul pe pernă alături de ea. Ei, cu aşa… promisiuni şi dovezi de iubire… cum să îi reziste Cristina? Mai ales că îi va reînoi garderoba cu cele mai „de fiţe” haine.