Grav accident de circulaţie în Cluj. 16 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz s-a izbit puternic de remorca unui TIR

DISTRIBUIȚI

Grav accident de circulaţie în Cluj. 16 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz s-a izbit puternic de remorca unui TIR. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au ajuns imediat mai multe ambulanţe, echipaje SMURD, pompieri, dar şi poliţişti. Toţi răniţii au fost transportaţi la spital. Patru dintre ei au suferit fracturi de membre.

Apelul la 112 a fost făcut în această dimineaţă, puţin peste ora şapte. Martorii au cerut ajutorul autorităţilor după ce un microbuz care transporta muncitori a lovit remorca unui tir ce venea din sens opus.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Răscruci, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă atât ambulanţa pentru victime multiple, cât şi echipaje ale pompierilor clujeni. 16 persoane au fost rănite în urma impactului, aşa că autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Cluj-Napoca. Medicii de acolo spun că patru dintre răniţi au fracturi de membre, dar că se află în afara oricărui pericol. Ceilalţi pasageri au fost uşor răniţi, în zona feţei.

Traficul în zonă a fost blocat preţ de câteva ore. Acum, oamenii legii trebuie să afle cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.