Firmele de salubrizare au fost sanncţionate în total cu 30.000 de lei, pentru că, acuză primarul general al Capitalei, nu au aplicat preventiv material antederapant. Fiecare agent de salubrizare a primit amenda maximă prevăzută de lege, de respectiv 5.000 de lei

DISTRIBUIȚI

S-a circulat aşadar şi mai greu decât de obicei în Capitală. Câţiva fulgi de nea şi un strat subţire de zăpadă au fost suficienţi să creeze haos. După traficul din această dimineaţă primarul Gabriela Firea i-a amendat pe drumari, pentru că nu au intervenit la timp. Ce amenzi vor primi drumarii ne spune colega mea Ana-Maria Maxim. Bun găsit, Ana!
Firmele de salubrizare au fost sanncţionate în total cu 30.000 de lei, pentru că, acuză primarul general al Capitalei, nu au aplicat preventiv material antederapant. Fiecare agent de salubrizare a primit amenda maximă prevăzută de lege, de respectiv 5.000 de lei.
Într-un comunicat de presă, Gabriela Firea susţine că operatorii de salubrizare ar fi trebuit să ţină cont de avertizările meteo de ninsoare şi să aplice material antiderapant în cursul nopţii.
În schimb, spune edilul, materialul antiderapant a fost aplicat abia dimineţa, motiv pentru care s-a format polei.
În comunicat nu se vorbeşte însă despre coordonarea de la centru a operatorilor de salubrizare. În total, în Bucureşti ar fi acţionat astăzi aproape 200 de utilaje, susţine Primăria Capitalei.