FINUL LUI UDREA RISCĂ SĂ AJUNGĂ DUPĂ GRATII

DISTRIBUIȚI

Probleme cu legea are şi finul Elenei Udrea, Adrian Gurzău, care a intrat în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Deputatul PMP este acuzat de trafic de influenţă, iar procurorii au cerut aviz pentru reţinerea şi arestarea sa preventivă. Politicianul este cercetat după ce firma sa ar fi primit un contract preferenţial de la Carpatica Asigurări. 

Adrian Gurzău este un apropiat de-al Elenei Udrea, care în luna martie i-a năşit copilul. La biserica din localitatea Floreşti, din apropiere de Cluj Napoca, a ajuns chiar şi fostul preşedinte Traian Băsescu.

Totodată Adrian Gurzău este acuzat de faptul că  firma sa a încheiat un contract avantajos , în condiţii ilegale,  cu Carpatica  Asigurări în detrimentul firmei de asigurări.

Ieri au fost audieri pe bandă rulantă în acest caz, la finalul cărora  trei persoane au fost reţinute printre care  Angela Toncescu, preşedinte la data respectivă al Carpatica Asigurări dar şi Dan Hosu, om de afaceri şi soţul fostei adjuncte de la DIICOT.

Tot în acest caz au fost audiaţi vicepreşedintele ASF, Mircea Ursache, precum şi directorul General al Fondului de Garantare a Asiguraţilor, Cristian Roşu.