EXPLICAŢIILE POLIŢIŞTILOR

DISTRIBUIȚI

După ce miercuri, Adrian Naidin a ajuns de urgenţă la spitalul Elias din Capitală din cauza percheziţiilor, astăzi poliţiştii vin cu noi explicaţii. Artistul a căzut de la etajul 1, din cauza mascaţilor, susţine el. În imobilul respectiv a fost găsită o cantitate impresionantă de droguri. Astăzi însă, detalii noi ies la iveală. Se pare că artistul fusese anunţat că nu el este persoana căutată, însă chiar şi aşa, a fugit şi s-a aruncat de la etaj.

Mascaţii au descins la locuinţa în care artistul Naidin stătea cu chirie având informaţii că la adresa respectivă există o cultură de canabis. Doar că cel vizat era proprietarul casei care avea la subsol, potrivit poliţiştilor, plante halucinogene într-o cantitate destul de mare – 500 de grame -, atât pentru consum, cât şi de vânzare. Artistul susţine că s-a speriat atât de tare încât, de frică, a încercat să fugă pe fereastră. Impresarul lui povesteşte ce ştie chiar de la Adrian Naidin… 

Totuşi, se pare că poliţiştii i-ar fi spus că nu pe el îl caută, însă chiar şi aşa, el a sărit de la etaj.

Surse apropiate anchetei susţin că Adrian Naidin le-ar fi declarat poliţiştilor că nu ştia nici de cultura de canabis şi nici de drogurile din casă. Totuşi, anchetatorii nu au date că adrianNaidin ar fi ştiut sau nu de spre traficul de droguri.

Altfel spus, impresarul susţine că Naidin a ajuns la spital din cauza poliţiei, care a greşit adresa dimineaţă. DIICOT va decide dacă violoncelistul va fi sau nu audiat în acest caz.