EXISTĂ FRUMUSEŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE

DISTRIBUIȚI

Atenţie, doamnelor şi domnişoarelor.  Puteţi fi strălucitoare oricând, graţie celor mai noi descoperiri din domeniul esteticii medicale. Hidratarea tenului cu cele mai noi soluţii naturale şi neinvazive se face în doar zece minute. Puteţi scăpa de grăsimea depozitată şi de efectul de coajă de portocală a pielii graţie unor aparate care folosesc cele mai noi tehnici.

Cel mai nou şi în acelaşi timp neinvaziv tratament de hidratare pentru ten, ochi şi buze durează doar 10 minute. Se realizează în 4 paşi, cu ajutorul unui aparat şi a unor fiole. Primul pas este exfolierea, cel de-al doilea – hidratarea.

Apoi se aplică soluţii speciale şi în zona ochilor pentru tratarea ridurilor fine şi prevenirea celor profunde, iar în zona buzelor se hidratează intens pentru combaterea îmbătrânirii pielii. După realizarea tratamentului în clinică, restul fiolelor se vor folosi acasă timp de 30 de zile fără să aveţi nevoie de aparat.

Şi pentru remodelarea corporală există multe aparate care nu au efecte negative. Iar cele mai noi promit rezultate după primele şedinţe.

Astfel, pot fi rezolvate probleme de elasticitate a pielii, grăsimea din zona tratată este redusă şi se tratatează celulita.

Acest aparat cu electrozi este de biostimulare şi e capabil să trateze tot ce înseamnă inestetism corporal.

Electrozii se pot aşeza pe orice parte a corpului doriţi să trataţi.

Schimbările se simt chiar de la cea de-a 4 şedinţă, însă pentru rezultate stabile care vor dura până la 6 luni, în condiţiile unei alimentaţii sănătoase, este nevoie de 15 – 20 de şedinţe.

Şi pentru vopsirea părului există tehnici care nu afectează firul de păr. Fie că vorbim despre decolorare sau de aplicarea unei culori neon.

Aşadar variante există, rămâne doar să stabiliţi ce vi se potriveşte pentru a fi mereu frumoase şi sănătoase.