EXECUTAT DUPĂ ACHITAREA DATORIEI

DISTRIBUIȚI

Caz incredibil de abuz al recuperatorilor de creanţe! Un om care şi-a plătit anul trecut integral creditul în franci elveţieni ajunge să fie executat silit a doua oară pentru datoria plătită, deci inexistentă. Cum a fost posibil? Pentru că banca a vândut creditul unei firme de recuperări creanţe cu sediul în altă ţară. Un recuperator care nu e de găsit, poate comite astfel de abuzuri. Dar numai cu ajutorul unui executor român care ignoră actele şi realitatea. Urmăriţi reportajul la rubrica Banii Tăi! 

Remus a luat un împrumut în franci elveţieni în 2007. Deşi creditul era plătit la zi, banca a vândut datoria la o firmă de recuperări creanţe din Olanda. După o perioadă, Remus nu a mai putut să îşi plătească ratele aşa că firma de recuperări i-a pus casa în executare. Atunci a făcut eforturi mari şi a împrumutat bani pentru a plăti toată suma pe care o datora – 40.000 de franci elveţieni.

Dar…s-a înşelat. Firma de recuperări creanţe i-a pus din nou creditul în executare deşi datoria era stinsă. Aşa că Remus a contestat executarea.

De un an executorul, la solicitarea firmei de recuperări, i-a reţinut 30% din salariu. Acest abuz incredibil l-a afectat enorm.

Dintr-un om corect, care şi-a plătit integral datoria, s-a trezit hăituit de firma de recuperări creanţe şi de un executor care nu ţine cont de legi şi de realitate.

Acum bărbatul vrea ca toate umilinţele şi suferinţele îndurate de el şi familia lui să fie compensate în despăgubiri morale atât de la bancă pt că i-a vândut datoria unui asemenea creditor dar şi de firma de recuperări pentru abuzul comis.