Este timpul acum să uităm de bucatele delicioase şi să avem grijă de siluetă. Ore de sport intens în Capitală au fost în acest sfârşit de săptămână! Pasionaţii de mişcare şi-au dat întâlnire cu zeci de instructori de fitness din întreaga lume. Ce a ieşit? Fiecare persoană s-a ales cu porţii zdravene de exerciţi fizice, relaxare şi sănătate

DISTRIBUIȚI

Este timpul acum să uităm de bucatele delicioase şi să avem grijă de siluetă. Ore de sport intens în Capitală au fost în acest sfârşit de săptămână! Pasionaţii de mişcare şi-au dat întâlnire cu zeci de instructori de fitness din întreaga lume. Ce a ieşit? Fiecare persoană s-a ales cu porţii zdravene de exerciţi fizice, relaxare şi sănătate. Vorbim despre unul dintre cele mai mari evenimente de mişcare în sală organizat în ţara noastră.

Doamnele şi domnişoarele care îşi doresc să aibă un corp de invidiat au spus „prezent” la orele de fitness predate de instructorii străini ce s-au reunit în acest weekend în Capitală. În total, 27 de instructori din Statele Unite ale Americii, India, Norvegia, Suedia, Spania, Cehia şi Israel au venit în România pentru a prezenta cele mai noi exerciţii în materie de fitness. Aceştia mai sunt numiţi şi presenteri. Practic, merg peste tot prin lume şi-i învaţă pe oameni cum să facă mişcare şi, mai ales, de ce e importantă mişcarea pentru organism.

Cei mai mulţi dintre cei care-şi doresc să îmbine munca cu sportul au ales să participe la orele de zumba, de step, dar şi la orele de yoga.

De acest eveniment nu s-au bucurat doar bucureştenii pasionaţi de sport, ci şi antrenorii şi instructorii români, care speră, la un moment dat, să prezinte exerciţii de fitness pe internaţionale.

Este pentru a cincea oară când evenimentul „Move ON” se organizează în Bucureşti.