Este alertă în Iaşi, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare la marginea oraşului. Un localnic a făcut descoperirea şocantă şi a anunţat de îndată autorităţile

DISTRIBUIȚI

Este alertă în Iaşi, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare la marginea oraşului. Un localnic a făcut descoperirea şocantă şi a anunţat de îndată autorităţile. Tot el le-a povestit oamenilor legii că trupul neînsufleţit al omului este desfigurat, semn că ar fi fost vorba despre o crimă. Autorul oribilei fapte este în continuare liber, iar localnicii se tem pentru vieţile lor. Între timp, la sediul poliţiei din Iaşi oamenii legii continuă să audieze mai multe persoane. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Episodul ar fi avut loc în noapte de sâmbătă spre duminică. Localnicii povestesc că mai mulţi tineri ar fi dat o petrecere în sat şi, ameţiţi de aburii alcolului, aceştia s-ar fi luat la harţă. Nimeni nu a prevestit însă ce avea să urmeze. Ieri dimineaţă, un sătean care pleca la lucru a observat trupul neînsufleţit al unui bărbat şi a alertat autorităţile.

Localnicii cred că tânărul găsit fără suflare a fost ucis în bătaie. Oamenii spun că trupul neînsufleţit al omului era desfigurat şi că unul dintre amicii cu care ar fi petrecut cu o seară în urmă ar fi autorul episodului sângeros.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că după un schimb dur de replici, agresorul, însoţit de mai mulţi amici, l-ar fi urmărit pe bărbatul găsit pe marginea drumului şi l-a lăsat într-o baltă de sânge.

Ieri, mai multe persoane au fost duse la audieri, iar oamenii legii încearcă să-l găsească pe ucigaş. Între timp, localncii stau cu frica în sân, la gândul că un criminal umplă liber pe uliţele satului.

Oamenii legii au adus până acum la audieri mai multe persoane.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.