„Era ca la Mihăileşti… carnagiu”, este declaraţia cutremurătoare a unuia dintre salvatorii care au intervenit, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni. Totul s-a întâmplat în faţa unei şcoli din Buzău, iar la volan se afla chiar directoarea instituţiei de învăţământ. Şocant este faptul că şoferiţa ar fi încurcat pedalele şi ar fi accelerat, în loc să frâneze. Greşeala ei a băgat în spital zece persoane

DISTRIBUIȚI

„Era ca la Mihăileşti… carnagiu”,  este declaraţia cutremurătoare a unuia dintre salvatorii care au intervenit, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni. Totul s-a întâmplat în faţa unei şcoli din Buzău, iar la volan se afla chiar directoarea instituţiei de învăţământ. Şocant este faptul că şoferiţa ar fi încurcat pedalele şi ar fi accelerat, în loc să frâneze. Greşeala ei a băgat în spital zece persoane, printre care şi o femeie gravidă în opt luni. Autorităţile au declanşat codul roşu de intervenţie, iar zona a fost împânzită de echipaje medicale. Când şi-a dat seama ce a făcut, şoferiţei i s-a făcut rău.

Scena tulburătoare a avut loc în jurul prânzului, la ora la care elevii termină cursurile, iar părinţii îi aşteptau pe cei mici în faţa şcolii. La un moment dat, povestesc martorii, maşina condusă de directoarea şcolii ar fi trecut în viteză pe lângă ei şi a intrat într-un grup de oameni aflat chiar lângă poarta de intrare în şcoală. Autoturismul s-a oprit apoi în gardul de fier, care a căzut peste mai mulţi oameni, imediat după impact.

În zonă s-a instalat panica, iar martorii, în stare de şoc, au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie şi, imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor.

10 persoane au fost transportate la spital.

Şi directoarea care a provocat nenorocirea a ajuns la spital, după ce a suferit un atac de panică. „Ar fi încurcat pedalele”…este concluzia şocantă a oamenilor legii.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.