Elev înjunghiat de un coleg

DISTRIBUIȚI

Au crezut că fiul lor e în siguranţă, la şcoală, însă s-a dovedit a nu fi aşa. Doi părinţi din Vâlcea au avut parte de şocul vieţii lor când au fost anunţaţi că băiatul lor e la un pas de moarte. Adolescentul a fost înjunghiat fără milă de un coleg, chiar pe holul liceului în care învaţă. Se pare că totul ar fi pornit de la o fată pe care ambii băieţi o admirau. Băiatul în vârstă de 17 ani a fost transportat în stare gravă la spitalul Marie Curie din Capitală. Oamenii legii au demarat o anchetă.

Nu a sunat bine clopoţelul, în această dimineaţă, la liceul tehnologic din Râmnicu Vârcea, că agresorul a şi trecut la fapte. Tânărul şi-a înjunghiat colegul în zona gâtului. În urma incidentului, victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Râmnicu Valcea, unde a intrat imediat în sala de operaţie. De acolo, adolescentul a fost transportat în capitală.

Colegii celor doi spun că cearta ar fi pornit de la o fată. Ieri, ei au avut o primă confruntare, fapt cunoscut şi de conducerea şcolii, care a fost nevoită să intervină pentru calmarea spiritelor.

Adolescentul, care a sărit cu briceagul la gâtul colegului său, este cunoscut în şcoală ca fiind un elev problemă. Cu lacrimi în ochi, mama agresorului povesteşte că băiatul suferă de o boală rară şi că face frecvent crize.

Politia a deschis o anchetă în acest caz.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Vâlcea a declarat, pentru agerpres, că atacatorul a mai ameninţat, în repetate rânduri că este dispus să ucidă.